2017-09-27 16:09
‘MİDYAT DESEN TASARIMI' VE 'MİDYAT TAŞI' ATÖLYELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tasarım Vakfı, Dicle Kalkınma Ajansı ve Midyat Meslek Yüksekokulu işbirliği ile 18-23 Eylül 2017 tarihleri arasında mimarlar ve farklı disiplinlerden tasarımcıların katılımıyla ‘Midyat Desen Tasarımı Atölyesi’ ve ‘Midyat Taşı Atölyesi’ gerçekleştirildi.
EYL
2017-03-31 14:03
ENTANGLED - DOLANIK
Tasarım Vakfı Atölyeler Sergisi ‘entangled-dolanık’, Koleksiyon’un desteği ile 4-9 Nisan 2017 tarihleri arasında Salone Del Mobile esnasında Triennale di Milano’da gerçekleşecek.
MAR
2016-10-19
TASARIM VAKFI 2016 ATÖLYELERİ SERGİSİ
Tasarım Vakfı 2016 Atölye çalışmalarında oluşturulan tasarımlardan seçkilerin yer alacağı ‘Tasarım Vakfı 2016 Atölyeler Sergisi’ bu yıl Türkiye Tasarım Haftası, Tasarım Tomtom Sokakta ve 3. Tasarım Bienali Yaratıcı Mahalle Programı kapsamında gerçekleşiyor.
EKİ
2016-06-01
TASARIM VAKFI BODRUM 2016 ATÖLYELERİ BAŞLADI
Tasarım Vakfı Bodrum 2016 yılı atölyeleri 1 Haziran / 30 Kasım tarihleri arasında mobilya, dokuma, moda, halı, kilim, cam, seramik, gastronomi, takı, hamur kağıt (papier-mâché) ve deri alanlarında tasarım çalışmaları olarak programlandı.
HAZ
2016-04-27 10:00
KARYA AKADEMİ BODRUM TASARIM ATÖLYELERİ SERGİSİ AÇILDI
Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Tasarım Vakfı Bodrum Merkezi tarafından yürütülen Tasarım İşliği projesinin kapanış toplantısı 4 Mart günü Karya Akademi Bodrum’da gerçekleşti. Toplantıda, aynı zamanda 2015 yılı keçe, kilim, takı, cam, seramik, mimarlık atölyelerinde üretilen çalışmalar sergilendi.
NİS
2016-04-27 10:00
KARYA AKADEMİ TASARIM ATÖLYELERİ SERGİSİ AÇILDI
54 tasarımcının 168 eserinin sergilendiği Karya Akademi Tasarım Atölyeleri Sergisi, 3-25 Aralık 2015 tarihleri arasında Tasarım Vakfı İstanbul Merkezi’nde ziyaret edildi.
NİS