Atölye Yeri: Tasarım Vakfı Bodrum

Atölye Tarihi: 19-24 Eylül 2016

Konusu: Seramik sanatçısı Vilma Villaverde yürütücülüğünde gerçekleşecek seramik tasarımı atölyesinde endüstriyel seramik elemanlarının farklı formlar ile tekrar kullanımı doğrultusunda kavramsal tasarım ürünleri geliştirilecektir.

Arayüz: Seramik

Lider: Vilma Villaverde, Seramik Sanatçısı

Katılımcılar: Seramik sanatçıları, seramik tasarımcıları

VILMA VILLAVERDE - Seramik Sanatçısı
Vilma Villaverde 23 Şubat 1942’de Buenos Aires’te doğmuştur. 1961’de ‘Institute of Fine Art “Prilidiano Pueyrredon” ‘dan mezun olmuştur ve 1998’de ‘University of Misiones’te bulunan ‘University Bachelor of Arts’ı kazanmıştır. Misiones, Obera’da bulunan ‘University of Fine Arts’ta ve kendi özel atölyelerinde öğretmenlik yapmaktadır. Villaverde’nin seramik çalışmalarıyla tamamlanan banyo düzenlemesi, Vilma Villaverde’ye onun asıl işlerinden ayırt eden yaratıcı kapıyı açmıştır.Vilma Villaverde aşağıdaki Uluslararası Sergilere katılmıştır; Icheon-Kore, Mino-Japonya, Tayvan, Polonya, Almanya, Faenza-İtalya, Zagreb-Yugoslavya, Vallauris ve Paris- Fransa, Brazilya, Venezuela, Yunanistan, Foshan-Çin, Mısır ve Yeni Zelanda.

Atölye Katılım Payları
Pazar Akşam Giriş - Cumartesi Öğlen Çıkış / HaftalıkKişisel Katılım

Kişisel Katılım
ATÖLYE 2280 TL
* ATÖLYE (Seminer, malzeme, öğle yemeği dahildir.)
ATÖLYE + KONAKLAMA 3000 TL
* KONAKLAMA (Konaklama ve kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği dahildir.)

Burslu Katılım
ATÖLYE 432 TL
* ATÖLYE (Seminer, malzeme, öğle yemeği dahildir.)
ATÖLYE + KONAKLAMA 600 TL
* KONAKLAMA (Konaklama ve kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği dahildir.)

Profesyonellere açık olan katılımlar için sektör çalışanlarına ve ilgili bölüm mezunlarına %80 burs olanağı sağlanmaktadır.
%80 Burslu katılım imkanı için başvuru yapmak isteyen adayların mezun oldukları ilgili bölümlerden alacakları referans ile başvurmaları gerekmektedir.
*Referansların, üniversitelerin ilgili bölümleri tarafından e-posta yoluyla apply@tasarimvakfi.org adresine gönderilmesi gerekmektedir.

* Birden fazla atölyeye başvuru ve katılım mümkündür.
* İlgili bölümlerin 2016 yılı mezunları atölyelere başvuruda bulunabilir.

Son başvuru tarihi: 5 Eylül 2016

Atölyelerimize kayıt hakkında bilgi ve sorularınız için:
apply@tasarimvakfi.org